logo
  • Telefon 1: 0351 178 448
  • Telefon 2: 0723 736 475

Aparatul GentleMax Pro combină două lasere integrate, Alexandrite, cu lungimea de undă 755nm si Nd:YAG, cu lungimea de undă 1064nm. Combinatia celor doua lungimi de unda permite acestei platforme laser sa aiba aplicabilitati multiple, cum ar fi: epilarea definitiva, tratamentul petelor pigmentare si vasculare, tratamentul venectaziilor membrelor inferioare si tonifierea pielii fetei, decolteului, gatului, bratelor, abdomenului, sanilor, mainilor si genunchilor (skintightening). Deasemeni, aceasta tehnologie laser permite tratarea onicomicozei, in special pentru cazurile rebele, care nu au raspuns altor terapii.

În epilarea definitivă, GentleMax Pro este standardul de aur, iar viteza sa reduce numărul ședințelor și, implicit, costurile tratamentelor.

Tratamentul cu GentleMax Pro este confortabil și sigur, laserul neafectând țesuturile din jur. Eficiența sa dovedită, adresabilitatea largă (poate fi folosit pentru toate fototipurile!) și capacitatea de a răspunde unor probleme multiple l-a transformat într-unul dintre cele mai populare și apreciate aparate la nivel internațional.