Reintinerirea cutanata

Fotoreintinerirea cu laser (Gentle Lase Candela si Star lux G-Palomar) reprezinta o alternativa de succes a peelingului chimic deoarece rezultatele sunt superioare iar timpul de recuperare este mai mic. Dupa tratament pielea ramane rosie cateva zile dar usor de mascat cu produse cosmetice. Deoarece undele laser actioneaza in profunzime, rezultatele obtinute se mentin o perioada indelungata de timp; se efectueaza lunar, timp de 3-6 luni.

Imbunatatirea texturii cutanate (catifelarea pielii, reducerea porilor) se face, fie utilizand peelingul chimic, fie prin tratament laser sau IPL. In urma tratamentului, tenul devine luminos si catifelat. Dupa tratament pacientul nu trebuie sa se expuna la soare o perioada de timp.

Reintinerirea tegumentului fetei, decolteului, gatului si mainilor

Adeseori pielea de pe gat, decolteu si dosul mainilor este cea care tradeaza varsta. Sedintele de hidratare si reintinerire este de preferat sa fie  efectuate lunar fiind preferabil a se asocia cu peelingul chimic.

In centrul nostru medical, pacientii pot beneficia de multiple tratamente de reintinerire a pielii, folosind metode combinate, astfel: tratament cu radiofrecventa, tratament laser fractional non-ablativ, tratament IPL,  peeling chimic sau injectare cu acid hialuronic, aminoacizi sau toxina botulinica.