logo
  • Telefon 1: 0723 736 475
  • Telefon 2: 0351 178 448
Remodelarea corporala reprezinta reducerea depozitelor localizate de grasime din asa numitele zone dificile: abdomen, coapse, solduri etc. Acest lucru se poate realiza prin metode de incalzire si/sau inghetare (criolipoliza). Dar, pentru obtinerea celor mai bune rezulate este de preferat combinare amnelor metode pentru aceiasi zona.

Remodelarea corporala, dar si stergerea ridurilor se realizeaza in clinica noastra folosind aparatul EXILIS.

Ce face EXILIS?

– asigura reducerea depozitelor de grasime din orice zona a corpului: abdomen, coapse, brate, barbie dubla etc.

-contribuie la reducerea ridurilor si intinerirea pielii de la nivelul fetei, ochilor, gatului si decolteului.

– utilizeaza o platforma noua, revolutionara, pentru reducerea volumului si remodelarea zonelor de grasime

– ofera siguranta maxima si control de catre utilizator prin designul imbunatatit al aplicatorului

EXILIS foloseste o tehnologie semnificativ avansata in ceea ce priveste aplicatiile estetice.  Aceasta se bazeaza pe incalzirea controlata a tesutului prin intermediul frecventei inalte combinata cu actiunea mecanica a ultrasunetului.  EXILIS tinteste cu precizie straturile profunde de grasime in timp ce racirea suprafetei de contact regleaza temperatura pielii si protejeaza structurile dermale fine.

Posibilitatea utilizarii simultane a radiofrecventei si ultrasunetelor aduce beneficii suplimentare fiecarei tehnologii folosite separat.

TOPIREA DEPOZITELOR DE GRASIME  se datoreaza actiunii mecanice a ultrasunetelor ce ajuta la intreruperea structurii fibroase grase, cauzand separarea celulelor grase in unitati individuale ceea ce va permite reducerea volumului acestora si eliminarea lor.

REINTINERIREA PIELII SI STERGEREA RIDURILOR se realizeaza prin parcurgerea urmatoarelor etape:

1. Structura fibrelor de colagen este afectata de caldura, care initiaza procesul de desprindere;

2. Undele de ultrasunet disloca mecanic fibrele de colagen;

3. Combinarea energiilor disociaza structura colagenului rapid si eficient;

4. Procesul natural de vindecare stimuleaza fibroblastele pentru a produce in mod activ noi fibre de colagen;

5. Structura pielii este reumpluta cu noile fibre de colagen.

Efectele sunt vizibile chiar de la primul tratament: reducerea tesutului adipos si a celulitei, intinderea pielii cu atenuarea ridurilor, imbunatatirea texturii pielii, ten mai neted si piele intinerita datorita stimularii producerii de colagen.

Ce trebuie retinut referitor la tratamentul folosind EXILIS?

– tratamentul se face fara durere si fara anestezie;

– nu necesita perioada de recuperare;

– este rapid si eficient;

– sunt necesare intre 4-6 sedinte spatiate la 7-10 zile interval, cu rezultate vizibile chiar de la prima sedinta

– tratamentul poate fi folosit  atat pentru remodelarea corpului, cat si pentru fata, gat si decolteu.

Criolipoliza efectuata cu ajutorul aparatului Cooltech  reprezintă metoda de reducere a grăsimii corporale localizate în urma inghetării țesuturilor. Prin aceasta metoda se pot pierde în mod eficient centimetri de la nivelul abdomenului, soldurilor sau coapselor. Pe parcursul a 70 de minute pot fi tratate simultan doua zone diferite folosind doi aplicatori. Este recomandat a se efectua 1 sedința/zona la 2-3 luni, în medie 2-3 sedinte/an.

Rezultatele tratamentului sunt vizibile de la prima sedință. Procedura este putin dureroasa, senzatia de minim discomfort poate fi întâlnită timp de câteva minute la începutul si/sau sfârșitul tratamentului.

În general, nu necesită timp de recuperare. Rareori, pot fi observate pe zona tratată după procedură, mici zone de culoare roșie-violacee care dispar în câteva zile.

 

Pentru a evita obtinerea unui tegument flasc pe zona tratata, recomandam combinarea ambelor metode, dupa urmatoarea schema: 4-6 sedinte Exilis (spatiate la 7-10 zile) combinate cu 2-3 sedinte criolipoliza (spatiate la 2-3 luni).