logo
  • Telefon 1: 0723 736 475
  • Telefon 2: 0351 178 448

Stergerea vergeturilor de pe suprafata corpului reprezinta o problema extrem de dificila deoarece sunt putine tratamente in lume care pot aduce la ora actuala imbunatatiri ale acestora.

Primul laser din lume care a primit aprobarea FDA, USA, ceea ce inseamna garantia calitatii si sigurantei unui tratament medical, este laserul fractional non-ablativ 1540  (Palomar, Lumenis sau Quanta) care asigura stergerea vergeturilor in proportie de 65-90% in functie de vechimea acestora, tipul de piele, localizarea lor etc.

Principiul de actiune al acestui laser este acela de a emite simultan intre 200-300 de mici fascicule laser cu diametrul intre 70-150 microni, ce patrund in piele pana la 1 mm diametru, stimuland productia fibrelor de colagen, elastice si a acidului hialuronic contribuind la stergerea ridurilor, a cicatricilor postacneice si a vergeturilor.

Sunt necesare intre 4-6 sedinte spatiate la 3-4 saptamani.

O alta varianta de indepartare a vergeturilor consta in utilizarea radiofrecventei combinata cu ultrasunete (Exilis) cu rezultate remarcabile pentru vergeturile recente.