logo
  • Telefon 1: 0723 736 475
  • Telefon 2: 0351 178 448

Prevenirea cancerului de piele cu Fotofinder bodystudio ATBM:

Scanarea pielii din cap până în picioare în doar câteva minute!

Cancerul de piele este una dintre cele mai întâlnite forme de cancer, iar melanomul, unul dintre cele mai agresive tipuri. Persoanele cu multe alunițe, dar și cele cu piele deschisă la culoare și cele care se expun la soare prelungit sunt expuse unui risc mai crescut. Factorii genetici sunt, de asemenea, o cauză importantă în declanșarea cancerului de piele. Prevenirea afecțiunii este posibilă prin monitorizarea atentă și excizia nevilor cu risc de malignitate.

Noul sistem de fotografiere totală și dermatoscopie, FotoFinder bodystudio ATBM, este cel mai modern aparat în monitorizarea alunițelor pentru prevenirea cancerului de piele. Tehnologia avansata ne oferă posibilitatea de a scana întreg corpul într-un timp foarte scurt, la calitate foarte înaltă, pentru o analiză minuțioasă, care revoluționează tehnicile pentru prevenirea și depistarea cancerului de piele.

Procedura este automată și oferă avantajul comparării imaginilor salvate la o ședință cu cele efectuate la examinarea anterioară. În acest fel, orice schimbare apărută este imediat observată.

Sistemul monitorizează fiecare nev individual, dar și întreaga suprafață a pielii, fiind, de fapt, o combinație între o cartografiere completă a corpului (mapping) cu dermatoscopia. Prin caracteristicile sale Fotofinder bodystudio ATBM integrează perfect toate funcțiile necesare pentru o documentare și monitorizare eficientă a nevilor.