logo
  • Telefon 1: 0351 178 448
  • Telefon 2: 0723 736 475

pete-vasculareFata rosie, vase dilatate la nivelul obrajilor, nasului, barbiei sau la nivelul picioarelor, si angioamele reprezinta alte probleme care nu au rezolvare cu tratamentul clasic dermatologic. Si in aceste situatii, este necesara combinarea a doua mijloace terapeutice pe baza de laser si lumina pulsata. Ambele tratamente se realizeaza in clinica noastra, senzatia locala pe care o resimte pacientul fiind de usoara intepatura.

Pentru indepartarea vaselor dilatate inestetice de pe picioare noi combinam doua tipuri de lasere (Gentle Max Pro si IPL Lumenis) in sedinte repetete la 4-6 saptamani.

Consideram ca terapia laser cu ND-YAG pentru hemangioamele copiilor si a nou-nascutilor este o metoda sigura, usor de suportat si foarte eficienta comparativ cu metodele mai vechi care determina adeseori refacerea angiomului iar vindecarea lasa cicatrici inestetice.

Indepartarea petelor vasculare de la nivelul fetei, gatului si decolteului se face cu rezultate excelente utilizand lumina pulsata Star-lux G – Palomar, USA in 2-3 sedinte spatiate la interval de 2-4 saptamani.