Criolipoliza

Cea mai facilă și rapidă metodă de slăbire: Criolipoliza CoolTech

Cu doar două ședințe, fără contraindicații sau reacții adverse, fără intervenții chirurgicale, fără timp pierdut, fără efort, fără diete frustrante sau de lungă durată si cu rezultate nesatisfăcătoare. Cea mai ușoară metodă de a elimina grăsimea nedorită, complet non-invazivă, este acum pe piață. Criolipoliza CoolTech este o tehnologie avansată care te scapă definitiv de grăsimea în exces printr-un sistem de răcire controlat de ultimă generație. Cu ajutorul criogenării localizate, grăsimea va fi izolată, restul țesutului fiind protejat în tot acest timp.

CoolTech are integrat un sistem unic de răcire până la -8 grade într-un timp foarte scurt, sub un minut. Prin comparație, alte aparate similare ajung la o temperatură de -3 grade într-un timp de zece ori mai lung. De ce este important acest sistem? Organismul nostru are cinci tipuri de acizi grași. Criolipoliza CoolTech este capabilă să distrugă patru dintre aceștia prin criogenarea la -8 grade, cel de-al cincilea fiind singurul care poate fi eliminat doar la o temperatură de -43 grade Celsius. După tratament, celulele grase sunt eliminate din organism printr-un proces natural al metabolismului.

O ședință de criolipoliză cu sistemul CoolTech durează 60-70 minute, iar în cadrul acesteia pot fi folosite unul sau două aplicatoare. 
Rezultatele sunt incontestabile: în aproximativ trei săptămâni, în zonele tratate se va observa o scădere a circumferinței cu până la -5 cm. Criolipoliza CoolTech este o alternativă non-invazivă la liposucție, putând fi folosită cu succes pentru abdomen, coapse, fese, șolduri, brațe etc.
Pentru rezultatele dorite, sunt recomandate doar două ședințe, la un interval de două luni. Costul unei ședințe cu un aplicator este de 400 lei, iar pentru două aplicatoare, pentru tratarea a două zone, costul este de 750 lei.