Terapia Vampir (PRP)

Terapia Vampir (PRP): cheia tinereții stă în propriul nostru organism

Organismul nostru este un mecanism uimitor, care, deși nu poate evita alterarea proceselor metabolice cauzată de trecerea timpului, găsește uneori resurse nebănuite pentru regenerare. Un exemplu grăitor în acest sens este terapia de rejuvenare prin apel la sângele propriu, care dovedește că îmbătrânirea poate fi frânată fără metode invazive, printr-o armă pe care fiecare dintre noi o posedă.

Terapia cu plasmă îmbogățită cu plachete sangvine (PRP – Platelet Rich Plasma), cunoscută sub numele de Terapia Vampir, este o metodă de rejuvenare a pielii care folosește o tehnologie sofisticată de centrifugare a sângelui propriu pentru separarea plasmei, care apoi este injectată în zone specifice ale pielii pentru reîntinerirea țesutului. Odată injectată, plasma îmbogățită acționează ca o matrice care stimulează producția de colagen, regenerează țesutul și, astfel, prin creșterea fermității pielii, produce un efect natural de lifting și de netezire. Terapia PRP reduce ridurile și creează o textură fină și omogenă a pielii.
Procedura este simplă și confortabilă, durând 15-20 de minute. Efectele sunt vizibile de la prima injectare, fiind necesare doar câteva ședințe la interval de patru săptâmâni. Pentru un efect de menținere, se recomandă reaplicarea procedurii după 6 luni sau un an. Rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase când terapia PRP este combinată cu proceduri laser de tonifiere, laser peeling sau laser fracțional.
Terapia Vampir câștigă tot mai mult teren în ultimii ani, fiind preferată chiar și de vedetele internaționale, tocmai pentru că se folosește de resursele proprii ale organismului în frânarea proceselor de îmbătrânire, fiind o tehnică neinvazivă cu efecte secundare aproape inexistente.
Procedura nu necesită timp de recuperare.

Terapia PRP oferă rezultate excelente pentru:
• reducerea ridurilor fine de la nivelul feței, gâtului și al decolteului
• corectarea ridurilor cunoscute drept „laba de gâscă”
• creșterea tonusului pielii de pe brațe, gambe, fese, coapse, abdomen
• regenerarea părului, fiind folosită cu succes în alopecie
• diminuarea porilor
• tratarea cicatricilor
• accelerarea procesului de vindecare a plăgilor
• vergeturi
• tratarea petelor pigmentare