Cea mai revoluţionară metodă de lifting acum şi în Craiova

780-GdS
Gazeta de Sud
Luni 27 Aprilie 2015

Cea mai revoluţionară metodă de lifting acum şi în Craiova

Centrul Medical Dr. Ianoşi, recunoscut deja pentru introducerea, pe piaţa din Oltenia, a celor mai noi tratamente folosite la nivel mondial, aduce în Craiova firele de lifting si de umplere a ridurilor, o procedură non-chirurgicală de reîntinerire ce concurează chirurgia plastică şi are efecte spectaculoase, imediate.

Liftingul facial realizat cu ajutorul firelor este o procedură care se practică în unele ţări de câţiva ani, însă a apărut în România abia în urmă cu câteva luni: “Costul procedurii era destul de mare şi de aceea în ţară nu a fost introdusă până acum. Costurile însă au mai scăzut acum, sunt comparabile cu cele pentru alte proceduri, aşa că firele de lifting au devenit accesibile şi pentru piaţa autohtonă”, explică conf. univ. dr. Simona Ianoşi, medic primar dermatolog.

Firele de lifting sunt compuse din polidioxanonă, un material biocompatibil şi biodegradabil, care se foloseşte şi pentru firele de sutură utilizate pentru diverse tipuri de intervenţii chirurgicale. “Materialul este foarte bine tolerat de organismul uman, astfel încât nu este necesară o testare prealabilă. Sunt fire omologate, aprobate de Institutul European pentru testare şi certificare,” spune conf. univ. dr. Ianoşi, care detaliază şi ce presupune procedura: “Firele se introduc sub piele, ajutând la ridicarea ţesuturilor, atenuarea ridurilor, la umplerea şanţurilor, la întinerirea gâtului, remodelarea bărbiei duble. Acestea sunt zonele cele mai frecvent solicitate, însă firele pot fi folosite pentru orice zonă a corpului. Efectul dureaza între 1,5-2 ani. Vindecarea este rapidă, fără urme, şi nu presupune întreruperea activităţii zilnice”. Rezultatele se observă imediat după ce firele se introduc şi sunt îmbunătăţite progresiv, până la 2 luni, timp în care firele se fixează.

Liftingul cu fire bioresorbabile prezintă o multitudine de avantaje – procedura este nedureroasă, înlocuieşte liftingul chirurgical până la 65 de ani, nu implică reacţii adverse, cu excepţia unui mic edem la nivelul punctului de introducere a firelor, nu necesită timp de recuperare, iar efectele apar imediat şi durează aproximativ 2 ani, după care firele se resorb şi se poate efectua o nouă procedură. “Firele nu provoacă discomfort, nu se simt. Se pot pune până la 100 de fire pe faţă, creându-se o adevărată ţesătură”.

Centrul Medical Dr. Ianoşi a pregătit promoţii în luna mai pentru efectuarea procedurii: “Avem deja pacienţi care au citit despre această metodă şi care aşteptau să apară şi în România. În luna mai îi aşteptăm pe toţi cei care doresc să se bucure de efectul miraculos al firelor cu oferte speciale”.

Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical Dr. Ianoşi:
La adresa: Bulevardul Carol I, nr. 99
La numărul de telefon: 0723736475; 0351178448; 0251414700.
Pe web: www.drianosi.ro; www.facebook.com/drianosi

http://www.gds.ro/Actualitate/publireportaj/2015-04-27/cea-mai-revolutionara-metoda-de-lifting-acum-si-craiova/