Criolipoliza CoolTech

Criolipoliza CoolTech de la Cocoon, alternativa non-chirurgicală și nedureroasă la liposucție

Adio grăsimii de pe abdomen, fese, genunchi, șolduri, coapse sau picioare. Fără recuperare, fără durere, non-invazivă și eficientă în distrugerea definitivă a celulelor grase. Remodelarea corporală nu a sunat niciodată mai simplu. Criopoliza CoolTech de la Cocoon, unul dintre cele mai performante tratamente din domeniu, este răspunsul de ultimă generație la problema grăsimii în exces.

Ce este criolipoliza?
Criolipoliza este un tratament medical bazat pe o răcire controlată ce distruge celulele grase pentru remodelarea corporală. 
Procedura de criolipoliză CoolTech reduce în mod eficient țesutul adipos localizat, fiind prevăzută cu un sistem de răcire controlat, încorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, grăsimea este separată și izolată, iar restul țesutului și fibrele de colagen sunt protejate. Procedura este non-invazivă și nedureroasă, iar tehnologia sa performantă de criogenare determină eliminarea definitivă a grăsimii în exces. Expunerea la rece afectează exclusiv celulele grase, fără a leza pielea sau alte organe. 

Cum funcționează?
Corpul nostru are 5 tipuri de acizi grași, dintre care 4 pot fi distruse la -5 grade Celsius. Terapia prin criolipoliză CoolTech nu numai că atinge aceasta temperatură, dar o și depășește (-8 °C), pentru a oferi un plus de siguranță privind rezultatele tratamentului.
Criolipoliza CoolTech oferă posibilitatea reducerii grăsimii subcutanate în multiple zone ale corpului. Aparatul personalizează setările în funcție de fiecare pacient, puterea vacuumului fiind adaptată măsurătorilor și gradului de țesut adipos al fiecăruia.
Procedura este considerată o alternativă non-chirurgicală la liposucție.