Epilare definitiva GentleMax Pro

Standardul de aur în epilarea oricărui tip de piele: laserul GentleMax Pro

Numărul 1 în epilarea definitivă, laserul GentleMax Pro, te așteaptă să îl încerci la Clinica dr. Ianoși. Cel mai important laser creat vreodată pentru a fi folosit în epilarea definitivă este disponibil acum în Craiova, clinica noastră numărându-se printre puținele din România care dețin acest aparat.
GentleMax Pro este folosit și recomandat la nivel mondial de medici dermatologi. Cum și-a câștigat acesta renumele în întreaga lume? Prin eficacitate și prin adaptabilitatea sa remarcabilă. Printre numeroasele avantaje ale platformei GentleMax Pro se numără posibilitatea realizării procedurilor pe orice fototip, de la pielea albă până la cea închisă la culoare, inclusiv pielea bronzată.
O altă caracteristică importantă este direct legată de confortul pacientului: fasciculele emise de laser distrug foliculul de păr fără a afecta țesuturile, iar procedura este nedureroasă, întrucât pielea este răcită prin aplicarea unui strat subțire de criogen care înlătură senzația de disconfort.
Sistemul sofisticat al aparatului GentleMax Pro integrează, de fapt, două tipuri de laser: Alexandrite și Nd:YaG, cu lungimi de undă diferite. Puterea fasciculelor se adaptează în funcție de culoarea pielii, prin selecția laserului potrivit fiecărui pacient în parte.
După mai multe ședințe, se constată scăderea ritmului de creștere a firelor de păr, care vor deveni și mai subțiri.

De ce este GentleMax Pro o soluție mai bună pentru epilarea definitivă?
• Sistemul flexibil de selecție a puterii laserului îl face potrivit pentru orice fototip
• Puterea sa, în comparație cu a altor aparate, determină scăderea numărului de ședințe de fotoepilare cu eficacitate maxima
• Poate fi întrebuințat pentru orice parte a corpului, inclusiv pentru zonele sensibile
• Elimină problema firelor de păr crescute sub piele
• Este mai rapidă decât alte metode de epilare
• Procedura este sigură și confortabilă

Programează și tu o ședință acum și descoperă beneficiile celei mai moderne proceduri de epilare definitivă!