Recâștigă-ți încrederea în frumusețea ta cu ajutorul aparatului GentleMax Pro!

Frumusețea are un nou nume: GentleMax Pro
Laserul care a revoluționat tratamentele de rejuvenare, GentleMax Pro, este acum și în Craiova, la Clinica Dr. Ianoși, gata să ofere soluții uimitoare la problemele cosmetice și dermatologice. Clinica dr. Ianoși se numără printre puținele clinici din țară care dețin acest aparat performant, utilizat de medici specialiști în dermatologie și tratamente cosmetice din toată lumea.

Ce este GentleMax Pro?
Aparatul GentleMax Pro a fost gândit ca un răspuns modern, bazat pe tehnologie de ultimă generație, pentru aplicarea eficientă și confortabilă a unora dintre cele mai întâlnite tratamente: tratamentele de tonifiere (minilifting), cele de eliminare a petelor pigmentare și a petelor vasculare. GentleMax Pro oferă, astfel, soluția completă pentru rejuvenare utilizând un sistem avansat de laser.

Cum funcționează?
Tehnologia GentleMax Pro presupune o combinaţie între două lasere integrate, Alexandrite de undă 755nm si Nd:YAG de undă 1064nm. Puterea, eficiența și gama de tratamente pe care o acoperă revoluționează domeniul reîntineririi și transformă GentleMax Pro într-unul dintre cele mai de succes aparate la nivel mondial.
Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință!
GentleMax Pro este o soluție excelentă de înlăturare a semnelor de îmbătrânire a pielii pentru persoanele cu vârste peste 30 de ani. Este eficace pentru ridurile mici sau medii, inclusiv pentru cele din jurul ochilor, obrajilor, gâtului, decolteului. Laserul Gentle MaxPro rezolvă și neplăcuta problemă a leziunilor pigmentare, oferind pielii o culoare uniformă și redându-i, astfel, frumusețea. Metoda are la bază o energie laser care duce la încălzirea melanocitelor (celulele care produc melanina, responsabilă de culoarea pielii). Procedura îndepărtează leziunile pigmentare fără a afecta celulele sănătoase, care au culoarea normală. 
În cazul petelor vasculare, laserul antrenează coagularea sângelui și iritația peretelui vaselor sanguine mici prin căldura degajată. Astfel, este determinată închiderea acestora. Ca și în cazul petelor pigmentare, țesuturile sănătoase nu sunt afectate.

Tratamentul se adresează tuturor fototipurilor!